EJ Auto's

Renault.be

Menu

Onze diensten

Verkoop

Een nieuwe wagen nodig? Wij staan u graag met raad en daad bij. Door te luisteren naar uw noden en wensen helpen wij u bij het vinden van de wagen die bij u past. Garage E.J. Auto’s voor uw Renault en Dacia, waar ik als mens centraal sta.

Neem contact op

Verkoop

Naverkoop

Uw voertuig is bij ons zeker in goede handen! Er staat een professioneel team klaar voor het onderhoud en/of herstelling van uw wagen. Deze mensen worden permanent opgeleid en evolueren mee met de steeds ingewikkeldere technieken. In het magazijn kan u ook steeds terecht voor originele onderdelen.

Maak een afspraak

Naverkoop

Occasies

Ontdek ons aanbod aan occassies. U wilt zekerheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij de aankoop van een nieuwe wagen kan u ook steeds uw oude wagen aan ons overlaten.

Ontdek onze occasies

Occasies

Carrosserie

Onze carrosserieafdeling is uitgerust met de laatste nieuwe machines en technieken om een onberispelijk resultaat te garanderen : spuitcabine, verflabo. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in het herstellen of vervangen van ruiten. Binnen de kortst mogelijke tijd herstellen wij voor u uw wagen. Ondertussen kan u gebruik maken van onze dienst vervangwagens om uw mobiliteit te verzekeren.

Carrosserie

Vervangwagen

U kunt geen dag zonder een voertuig? Onze vervangwagendienst biedt u de keuze uit verschillende voertuigen tegen een aantrekkelijke prijs. Fietsen staan gratis voor u klaar!

Vervangwagen

Renault Minute

Onderhoud zonder afspraak

Voor het onderhoud van uw wagen bent u op zoek naar een persoonlijke contactpersoon die naar u luistert en u advies geeft in overeenstemming met uw behoeften en dit onder alle omstandigheden? Dan is Renault Minute iets voor u.

Renault Minute, dat is: onderhoud van de wagen, olie verversen, banden, remmen, uitlaat, schokdempers, airconditioning, accessoires.

Renault Minute